Колега,мисля че имаше тема по въпроса.И аз се бях панирал по едно време, по същите причини каквито са и при теб.Та на кратко,разглабяш пластмасовите панели на кормилото и проследяваш кабелчето от ключа до една кутийка от долу близо до педалите,намираш края му който завършва с букса,вадиш и слагаш буксата на мястото и няколко пъти и край с проблема(лоша ел.връзка),при мен поне по този начин ми се свършиха мъките.Да са живи и здрави колегите с изследователски дух,благодарение на такива като тях ние се справяме с наглед огромни проблеми които в края на краищата се оказват с елементарни решения.Извинявам се ако повтарям някой колега от форума но не съм чел всичките постове.надявам се да намериш въпросната тема където колегат е описла много по дбре от мен как става лечението.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слаб сигнал от код ключ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеКолега,мисля че имаше тема по въпроса.И аз се бях панирал по едно време, по същите причини каквито са и при теб.Та на кратко,разглабяш пластмасовите панели на кормилото и проследяваш кабелчето от ключа до една кутийка от долу близо до педалите,намираш края му който завършва с букса,вадиш и слагаш буксата на мястото и няколко пъти и край с проблема(лоша ел.връзка),при мен поне по този начин ми се свършиха мъките.Да са живи и здрави колегите с изследователски дух,благодарение на такива като тях ние се справяме с наглед огромни проблеми които в края на краищата се оказват с елементарни решения.Извинявам се ако повтарям някой колега от форума но не съм чел всичките постове.надявам се да намериш въпросната тема където колегат е описла много по дбре от мен как става лечението.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Варианти за решаване на проблема мноооого:
1. Премахване на имото
2. Прочитане ПИН-кода на имото за аварийно запалване.
3. Ремонт на имото ако е възможно.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВарианти за решаване на проблема мноооого:
1. Премахване на имото
2. Прочитане ПИН-кода на имото за аварийно запалване.
3. Ремонт на имото ако е възможно.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
Comment
-
Вариант 1. Премахване на имото значи, че се изтрива кода записан в ЕКУ-то и той вече не го търси за да разреши запалването. Вече няма да има нужда от чипа в ключа.
Вариант 2. Прочитането на ПИН кода от иммобокс-а е все едно да имаш код картата която ти дават в магазина на Алфа. С него КОД ако ти направи проблем можеш да запалиш авариино и да се прибереш или да отидеш в сервиз.
Вариант 3. Ремонт на имобилайзера може да означава много нещаЗависи какво му е.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Мерси за изчерпателният отговор но такава диагностика тук в Бургас няма кой да направи, опитвал съм на много места а ключарите искат трицифрена сума която според мен е неоправдано висока. Засега ще карам така и да се надявам да не ме остави някъде че.......................
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеКолега,гледам че си написал че подобрение няма,а същевременно ми се струва че вече май не си на такъв зор на какъвто беше до скоро.
Дано не се дразниш защото мнението ти е излишен СПАМ в темата.
Comment
-
Ами извинявай ако съм те засегнал, но просто реших че щом успяваш да запалиш значи проблема ти е изчезнал.Явно е обаче че не е.И все пак факта че от време на време успяваш да запалиш ме кара да си мисля че твоя все още не е за изхвърляне,мисля си че има нещо което не правите както трябва.
Comment
Comment